Rollin

A Rollin vezeték nélküli, indukciós töltőállomás rendszert fejleszt megosztott e-rollerek és ipari parkok számára. A töltőállomás rendszerünkkel az e-rollerek nem a város zavaró elemei lesznek, hanem a mikromobilitás mindig feltöltött és hatékony eszközei.


A cégünk 2020 év elején alakult meg.


A termékünk az indukciós energiátvitel technológiájára épül.


www.rollindocking.com

E-Flag

Az E-Flag Kft 2019-ben alakult az SFL Zrt elsőkörös befektetésével, miután megnyerte az Edison Light Up startup versenyt.


Az E-Flag Kft egy olyan szélenergiát hasznosító hullámmozgással működő szélgenerátor fejlesztésén és piacra vezetésén dolgozik, amely mindamellett, hogy városi környezetbe is telepíthető, reklám hordozóként is alkalmazható, és a hagyományos szélerőművekkel szemben alacsonyabb szélsebességnél hatékonyabb villamosenergia-termelésre képes.


További információk: E-Flag (vortexeflag.com)

Hellovelo

A Hellovelo az elektromobilitásra, ezen belül az elektromos kerékpárok piacára fókuszáló startup vállalkozás, amely újszerű üzleti megoldásként B2B flottakezelési szolgáltatást kínál partnereinek. A Hellovelo szolgáltatása egyszerre kínál innovatív HR eszközt és CSR/ESG megoldást a munkáltatók számára, miközben lehetővé teszi az elektromos kerékpárok szélesebb tömegekhez való eljuttatását.


A cég 2020-ban alakult.


www.hellovelo.energy

Bird

A Vilii Fly Magyarország Kft. 2020. februárjában alakult meg, és 2021. júniusában indította útjára a szolgáltatását. Így, mint második szolgáltató jelentünk meg Budapest utcáin, ezzel is színesítve a választékot a felhasználók számára. Cégünk a Bird Rides Inc. akkor még legújabb rollereit vette meg, a Bird Two modellt, valamint a Bird mobil alkalmazását használjuk. A jelenlegi budapesti 600-as darab számú flotta zökkenőmentes működést 4 fő irodai-, 2 fő szervizes-, és 5 fő logisztikai munkatárs segíti.


Missziónk, hogy csökkentsük a városi közlekedés emberekre gyakorolt negatív hatását, és egyúttal új közlekedési kultúrát építsünk ki. Jövőképünk: egy tisztább környezetkímélőbb közlekedésiforma eszközrendszerének a meghonosítása Magyarországon. Hiszünk benne, hogy a modernizált közlekedési infrastruktúra növekvő igénye és a fenntartható városi mobilitás elősegíti az átállást a hagyományos közlekedési módokról az elektromos közlekedésre. Az elektromos rollerek várhatóan pozitív hatással lesznek a levegő minőségére és az energiabiztonságra is.


Weboldalunk: birdfly.hu

Smart Charging

A Smart Charging Kft. 2017-ben alakult, tevékenységünk fókuszában az intelligens energiahálózat, az elektromobilitás és connected car technológiák integrációjával megvalósított intelligens e-mobilitást lehetővé tevő töltésmenedzsment rendszerek fejlesztése (felhasználói és adminisztrációs funkciók, webes és mobil applikációs felületek), és az ezekhez kapcsolódó mérnök-tanácsadói szolgáltatások nyújtása áll.


A Smart Charging rendszerünk a legmodernebb technológiákon alapul (platform független, szoftver – mint – szolgáltatás), amely magas szintű megbízhatóság, skálázhatóság és minőség mellett alkalmas e-mobilitás töltési infrastruktúra üzemeltetésére és e-mobilitási szolgáltatások nyújtására. A flexibilis és moduláris rendszerarchitektúra és a fejlesztési módszertanunk garantálja, hogy az ügyfél igényeinek és infrastrukturális követelményeinek teljes mértékben megfelelő szoftveres szolgáltatást tudjunk biztosítani. Az alap funkciókon kívül átfogóan definiált API-t és integrációs támogatást tudunk adni általános, nem alap funkciókhoz, mint a számlázás, fizetés vagy roaming (pl. 3rd party fizetési rendszer).

Drone Technologies

INNOVATÍV MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK


Az energiaellátás és az energiabiztonság a legfontosabb feladatok közé tartozik napjainkban a fejlett világban. Az MVM csoport Magyarországon ennek a területnek a zászlóshajója és a portóliójába tartozó vállalatok mind azon dolgoznak, hogy a felhasználók felé zavartalanul, sőt észrevétlenül jusson el az energia, legyen szó elektromos áramról, gázról, vagy hőről.


Az MVM Csoport startup-inkubációs cége, a Smart Future Lab Zrt. által 2017-ben létrehozott Drone Technologies Kft. célja, hogy a dróntechnológia és a mesterséges intelligencia alkalmazásával új megoldásokat kínáljon az energetikai szektor szereplői számára.


Cégünk célkitűzése, hogy az MVM Csoport tagvállalatai és a szélesebb energetikai piac számára olyan szoftveres alkalmazásokat fejlesszen és tegyen elérhetővé, amelyek elsősorban drónok által összegyűjtött adatokat dolgoznak fel és tesznek a felhasználó számára értékelhető és hasznos információvá.


További információk: www.dronetechnologies.hu

Volteum

A Volteum 2020 januárjában alakult, miután a csapat részt vett, illetve megnyerte a 2019-es MVM Edison startup versenyt.


A Volteum egy világszínvonalú szimulációs rendszer elektromos járművek számára. A csapat által fejlesztett szoftver pontosan modellezi az elektromos autók, buszok és furgonok merülését az útvonal mentén, megbecsüli az esetleges utazások energiaigényét és ez alapján optimalizálja az útvonalaikat. A fogyasztás szimulációja és az útvonaltervezés mellett elektromos flották számára is kínál szolgáltatást a Volteum a gépjárműpark elektrifikálásától kezdve a mindennapi működtetés támogatásáig.


A vállalatok számára a Volteum szolgáltatása a saját fejlesztésű API platformon keresztül, illetve önálló termékekként érhető el, míg az elektromos autós végfelhasználók az ingyenesen elérhető mobilapplikáción keresztül vehetik igénybe azt.